Udhëheqja e Federatës Ruse do ti japë drei në 50 milionë dollarë fondit të programit të Bankës Botërore për mbështetjen e vendeve të varfra dhe degëve të ndryshme të ekonomisë. Kjo parashikohet të bëhet sipas urdhërit, të cilin e nënshkruajti Kryeministri Vladimir Putin në përputhje me vendimet, që u miratuan në takimin e krerëve të shteteve dhe qeverive të vendve-pjesëmarrëse të “G-20” në Londër në prill të këtij viti.