Filmi i shkurtër dokumentar i Galina Krasnoborovaja-s “Nëntë këngët e harruara” fitoi çmimin kryesor të Festivalit të dytë të dokumentarit kinematografik rus në New-York. Në Qendrën kinematografike në Manhentten u shfaqën 14 filma që merrnin pjesë në këtë konkurs dhe 3 jashtë konkursit.