Rusia është e gatshme të japë kontributin e vet për ruajtjen e koncernit gjerman të automobilave “Opel”, deklaroi Kryeministri Vladimir Putin në Forumin Ndërkombëtar Investitor në Soçi. Duke komentuar marrëveshjen e përfitimit të “Opel”-it nga Magna dhe Sberbank.