Sberbanka ruse dhe ajo kanadeze Magna nuk përjashtojnë mundësitë e bashkëpunimit me AvtoVAZ-in. Për këtë deklaroi Kreu i Sberbankës German Gref. Në biznes-planin e Opel-it parashikohen të investohen 170 milionë euro për industrinë ruse të automobilave. Së shpejti do të dalë në treg prodhimi i automobilit Opel Astra në Shën Peterburg.