Vetëvrasësi që ndodhej brenda një autobusi atakoi një kontigjent italian në qendër të Kabulit. Në vendin e ngjarjes janë identifikuar trupat e 4 ushtarakëve dhe 2 qytetarëve paqësorë. Autoritetet e Afganistanit tani për tani nuk dhanë hollësi në lidhje me këtë ngjarje.