Në Kaukaz natën e kaluar ndodhën disa lëkundje tektonike nëntokësore. Epiqendra e tërmetit u fiksua në Gjeorgji. Forca e tij përbënte 8 ballë sipas shkallës Rihter. Lëkundje nëntokësore gjithashtu u ndien në Osetinë e Jugut dhe atë të Veriut. Të dhëna për viktima dhe shkatërrime nuk ka ende.