Ndërtimi i gazsjellësit Burgas-Aleksandropolis do të vazhdojë, deklaroi Kryeministri i Greqisë Konstantin Karamanlis. Ai e quajti një nga detyrat kryesore shtetërore shëndrrimin e vendit në një nyjë energjtike ndërkombëtare. Për këtë janë përpiluar projekte të ndryshme, ndër të tjera ai greko-ruso-bullgar Burgas-Aleksandropolis, si dhe “Rryma Jugore, tha Kryeministri.