Gjeorgjia dëshiron paqe dhe marrëdhënie normale me Rusinë. Për këtë nevojitet një punë mjaft aktive, mund dhe urtësi, deklaroi Patriarku-Katolikos i mbarë Gjeorgjisë Ilia i Dytë në takimin me anëtarin e pjesës ruse të komisionit shoqëror për rregullimin e pasojave të konfliktit ruso-gjeorgjian Alan Kasajev.