Në Moskë u hap Ekspozita ndërkombëtare-panair e Librit. Këtë vit ajo po zhvillohet nën shenjën e Indisë dhe Bullgarisë. Lexuesit i presin takimet me poetët dhe prozatorët e këtyre vendeve, koncerte dhe shfaqje filmash artistikë.