Rusia dhe Polonia mund të nënshkruajnë marrëveshjen mbi furnizimet e gazit në periudhën e vjeshtës së hershme. Kryeministri polak Donald Tusk tha, se çështjet teknike duhet të zgjidhen nga vetë firmat përkatëse, ndërsa ai me Vladimir Putinin duan vetëm ta mbështesin këtë proces”.