Ndërtuesit rusë do të dorëzojnë të gatshme për të pritur 1 Shtatorin 2 shkolla dhe 2 konvikte për studentët në kryeqytetin e Osetisë së Jugut-Chinvali. Më parë rusët ndërtuan kompleksin administrativ për qeverinë e republikës, bankën e qytetit dhe godinën e postës qendrore, si dhe 7 institucione mësimore dhe disa godina për organet e ruajtjes së rendit.