Presidentët e Rusisë dhe Bjellorusisë gjatë takimit të tyre në Soçi bashkërenditën “grafikun mjaft intensiv të kontakteteve dypalëshe deri në fund të vitit 2009”, njoftoi Ndihmësi i Presidentit rus Sergei Prihodko. Do të zhvillohen gjithashtu konsultimet në lidhje me çështjet e bashkëpunimit ekonomik dhe financiar.