Në qendër të Groznit gjëmuan pesë shpërthime të fuqishme. Si rezultat, gjetën vdekjen katër bashkëpunëtorë të milicisë dhe një tjetër u plagos rëndë. Siç i njoftoi Agjencisë ITAR-TASS përfaqësuesja e Komitetit Hetimor për situatat e jashtëzakonshme, të gjitha shpërthimet ndodhën brenda një ore njëri pas tjetërit.