Presidenti i Çeçenisë Ramzan Kadirov dënoi vrasjen e mbrëmshme të familjes rusishtfolëse atje. Ai e quajti këtë ngjarje krim çnjerëzor dhe monstruoz dhe premtoi ti ndëshkojë me dënimin më të rreptë vrasësit dhe të ndihmojë të afërmit e të vrarëve.