Roskozmos do të ekspozojë në Aviasallonin MAKS-2009 stacionet ndërplanetare dhe raketëmbajtëset perspektive “Angara” dhe “Sojuz-2”, njoftoi Drejtuesi i tij Anatoli Perminov. Në punën e sallonit do të marrin pjesë praktikisht të gjitha ndërmarrjet kryesore ruse të industrisë raketoro-kozmike.