Më shumë se 80 aeroplanë dhe helikopterë do të marrin pjesë në fluturimet demonstrative në aviasallonin “MAKS-2009”, i cili do të hapet më 18 gusht në qytetit Xhukovsk në periferitë e Moskës. Si i thonë fjalës, kripa, bukuria e këtij demonstrimi, do të bëhet fluturimi në qiell i aeroplanit të parë civil të Rusisë bashkëkohore “Superjet-100”.