Anija e rojës bregdetare “Lladnij” dhe anije të tjera të Flotës ushtarako-detare të Rusisë janë ingranuar në kërkimin e anijes transportuese “Arctic Sea”, e cila humbi pa lënë gjurmë në ujrat e Atlantikut, njoftoi shërbimi informativ i Flotës ushtarako-detare të Federatës Ruse.