Cberbanka e Federatës Ruse së bashku me koncernin kanadezo-austriak “Magna” do të blenë kompaninë e falimentuar gjermane të prodhimit të automobilave “Opel”, e cila i përkiste koncernit amerikan “General Motors”. Kushtet e marrëveshjes po diskutohen në takimin e sotëm të Presidentit të Federatës Ruse Dimitri Medvediev dhe Kancelares së Gjermanisë Angela Merkel në Soçi.