Gjykata spanjolle i dënoi jahtmenët rusë, të arrestuar në Majorka sipas akuzës për ndërmarrje sulmi ndaj policëve vendas, me 6 muaj burgim me kusht dhe gjobë, i njoftoi agjencisë RIA Lajmet Konsulli i Federatës Ruse në Barcelonë Juri Kovalenko..