Trajneri i klubit rus të futbollit “Zenit” të Shën Peterburgut Dik Advokat u shkarkua nga detyra. Siç njofton sajti zartar i klubit, vendimi për këtë u morr nga udhëheqja dhe këshilli i drejtorëve të “Zenit-it”.