Më tepër se 400 eksponate të artit të argjendarisë të Indisë së epokës së Mogollëve të Mëdhenj janë paraqitur në ekspozitën Ermitazh të Shën Peterburgut. Midis tyre figurojnë zbulurime të periudhës së shekujve XVI-XVII-të me nefrit, serdolik, kristal malor, fildish dhe inkrustime prej ari.