Policia e New York-ut iu drejtua opinionit publik me lutjen për të dhënë ndihmë në gjetjen e tabllove të piktorit rus Nikollai Rjepin, të vjedhura nga muzeu. Mbi shitjen e dy punëve të këtij piktori të famshëm – “Himalajet” dhe “Manastiri Tallung” u bë e ditur në vigjilje.