0Në Kampionatit botëror të vozitjes me lopata me varka të vogla (baidarka)dhe kanoe midis juniorëve në Moskë rusi Aleksei Karavazhkov për një ditë u bë zotërues i tre medaljeve të arta. Një nga medaljet ai e fitoi në çift me shokun e vet të skuadrës Ilja Pervuxinin.