Zëri i Rusisë Eklipsi i plotë i Diellit-më kohëgjati për shekullin në vazhdim-do të ndodhë nesër. Fenomeni i natyrës do të zgjasë 6 minuta e 44 sekonda. Eklipsin e plotë të Diellit do të mund ta shohin banorët në veri të Indisë dhe në Jug të Kinës. Banorët e Rusisë do të mund ta vrojtojnë eklipsin vetëm pjesërisht në rajonet jugore të Siberisë dhe Lindjes së Largët.