Zëri i Rusisë Tani në sajtin zyrtar të Agjencisë NASA (nasa.gov) mund të dëgjosh zërat e astronautëve amerikanë që kanë qenë në Hënë, si dhe të njihesh me incizimet e të gjitha bisedave të anëtarëve të ekuipazhit të anijes kozmike “Apollon-11”.