Zëri i Rusisë Që nga fillimi i zhvillimit më 16 maj të operacionit antiterrorist në sektorin kufitar të Ingushetisë me Çeçeninë (Kaukazi i Veriut) janë asgjesuar 52 ekstremistë, njoftuan në MPJ e Republikës Çeçene. Me iniciativën e Kryetarit të Republikës së Çeçenisë Ramzan Kadirov po vazhdon së bashku me Ingushetinë operacioni për kërkimin dhe likuidimin fizik të pjesëmarrësve të formacioneve banditeske.