Zëri i Rusisë Në qytetin port gjeorgjian Batumi filluan manovrat e përbashkëta stërvitore të anëtarëve të ekuipazhit të anijes luftarake të Forcave Ushtarako-Detare të SHBA-s “Staut” dhe bashkëpunëtorëve të Shërbimit të rojes bregdetare të Gjeorgjisë, gjatë të cilave “po përpunohen manovrat për lokalizimin e zjarrit në anije dhe për parandalimin e fundosjes së anijes”.