Zëri i Rusisë Komisioni Europian do të zhvillojë më 17 korrik në Bruksel takimin me përfaqësuesit e Ukrainës, Rusisë dhe organizatave financiare ndërkombëtare me qëllim të parandalimit të krizës së re të gazit. Për këtë njoftoi Përfaqësuesi i Komisionit Europian Makr Grei.