Zëri i Rusisë Në Rusi dhe në Amerikë po kremtojnë me solemnitet 268 vjetorin e zbulimit prej marinarëve rusë të brigjeve amerikanoveriore. Në Moskë dhe në tempujt orthodhoksë në Alaskë dhe Kanada u zhvilluan liturgjitë e përshpirtjes, tingëlluan këmbanat për nder të kujtimit të lundërtarëve rusë.