Në Rusi planifikojnë të mbledhin një bereqet të pasur prej 85 milionë tonë drithërash. “Ky është pikërisht ai vëllim që na duhet ne për zgjidhjen e problemeve të brendshme dhe për mbështetjen e potencialit eksportues të vendit”, deklaroi Ministrja e bujqësisë e Federatës Ruse Elena Skrrinnik.