0Britania e Madhe zë pozita prej lidereje përkatësisht numrit të krimeve në Europë duke lënë pas sipas këtij treguesi SHBA-s, Kanadanë, Australinë dhe Republikën e Afrikës së Jugut, njoftoi gazeta britanike The Daily Telegraph me referim tek të dhënat e Komisionit Europian.