0Rusia dhe Turqia do të zhvillojnë negociatat përgatitore për projektin e “Rrymës së kaltër-2”. Për këtë njoftoi Ministri i energjetikës dhe burimeve natyrore të Turqisë Taner Jildiz. Në negociatat në Moskë do të diskutohet blerja e 6 miliardë metrave kub të gazit natyror rus dhe ndërtimit në Turqi të centralit atomik.