Pranë bregdetit të ishujve të Comorit, ku u pësoi katastrofë aeroplani i linjës ajrore të Jemenit, janë gjetur fragmente të tij dhe trupa të viktimave. Gjithësej në bordin e tij ishin 153 veta, shtetas të Francës dhe Comorit, nga qyteti Moroni, nga kryeqyteti i Jemenit-Sana, ku shumica e pasagjerëve mbërritën tranzit për në Paris dhe Marsejë. Aeroplani u ra në Oqeanin Indian 15 minuta para uljes. Shkak të mundshëm të katastrofës quajnë kushtet e këqia klimaterike. Tani për tani nuk dihet nëse ka mbijetuar vallë ndonjë person nga kjo katastrofë apo jo.