0Kazakistani nuk ka gaz të tepërt për pjesëmarrje në projektin “Nabuko”, deklaroi Zëvendësministri i energjetikës i republikës Aset Magauov. Ai sqaroi, se aktualisht Kazakistani merr pjesë në dy projekte të mëdha, në gazsjellësin e përbashkët pranëKaspik me Rusinë dhe Turkmeninë dhe në furnizimet e gazit në Kinë.