Në Bullgari u arrestua ish Kryeministri i Kosovës Agim Çeku, i cili figuron në listën e personave të kërkuar nga Interpoli. Urdhër-arrestimi për të u dha me kërkesë të Serbisë. Në Beograd Çekun e akuzojnë për atë se ai ka marrë pjesë mëse një herë në spastrimet etnike në territoret e Kroacisë dhe Kosovës, duke asgjësuar popullsinë serbe.