0Sot ekupazhi i Stacionit Kozmik Ndërkombëtar po i zgjeron vetes “hapësirën për jetesë”, po ngarkon mbeturinat e grumbulluara në këtë stacion dhe pajisjet e dala jashtë përdorimit në anijen transportuese “Progres”, e cila në korrik do të fundoset në Oqeanin Paqësor.