0Aparati kozmik amerikan “Zbuluesi orbital hënor” përfundoi fluturimin për tek sateliti natyral i Planetit tonë. Në një kohë të afërt ai do të dalë në orbitën e punës dhe do të fillojë studimin, lëvrimin e Hënës.