0Sipas anketimit sociologjik të Qendrës Mbarëruse të studimit të mendimit të opinionit publik, shumica e rusëve mendojnë se tandemi i Presidentit të Federatës Ruse Dimitri Medvedievit dhe Kryeministrit të Federatës Ruse Vladimir Putin funksionon punon efektivisht. 17 % e rusëve mendojnë se sekreti i suksesit të këtij tandemi konsiston në punën e koordinuar, në frymën unike ekipore të tij.