0Pavarësisht nga kriza botërore, marrëdhëniet ekonomike, tregtare dhe investitore midis Rusisë dhe Japonisë po zhvillohen me sukses, tha në Tokio Kreu i administratës së Presidentit të Federatës Ruse Sergei Narrishkin pas takimit me Kryeministrin japonez Taro Aso. Sipas fjalëve të tij, në takim u shpreh kënaqësia përkatësisht nivelit të dialogut politik midis Moskës dhe Tokios në nivelin më të lartë.