Moska shpreson për bashkëpunimin e Iranit me “6-shen” e ndërmjetësve ndërkombëtarë në lidhje me problemin e tij bërthamor, në përbërjen e të cilit hyjnë Rusia, SHBA-s, Franca, Britania e Madhe, Gjermania dhe Kina, njoftuan në MPJ të Rusisë. Tani, theksuan në ministri, janë krijuar të gjitha kushtet e domosdoshme për fillimin e procesit të negociator.