0Premiera e pjesës së parë të vazhdimit të filmit që meritoi çmimin Oskar “Të topiturit nga dielli-2” do të zhvillohet më 9 maj të vitit 2010 dhe do t’i kushtohet Ditës së Fitores, tregoi regjisori Nikita Mihallkov.