0Rreth 1.02 miliardë njerëz në botë vuajnë nga uria, shifër kjo që përbën 1/6 e gjithë popullsisë së Tokës, thuhet në raportin e bërë publik të Organizatës ushqimore dhe bujqesore të OKB-së.