0Misioni i OKB-së do të largohet nga Abkhazia gjatë dy muajve, për këtë u njoftoi gazetarëve në Suhumi Përfaqësuesi special i sekretarit të përgjithshëm të OKB-së Johan Verbeke pas takimit me Presidentin e Abkhazisë Sergei Bagapsh. “Ne shpresojmë shumë se procesi i largimit të këtij misioni do të realizohet në një situatë të denjë dhe të qetë”, theksoi ai.