0Në Teheran po zhvillohet manifestimi i ndaluar nga autoritetet i kundërshtarëve të Presidentit të rizgjedhur Ahmadinexhad. Në këtë aksion marrin pjesë si të paktën 300 idhtarë të kandidatit për në postin e presidentit Mir Hosiena Musavi. Në rrugët e qytetit bëjnë rojë njësitë policore dhe forcat e nënreparteve speciale për luftën me çrregullimet. Tani për tani informacion për përleshje nuk ka. Autoritetet që nga e diela ndaluan publikimet e disa botimeve opozitare për shkak të karrikaturave fyese në adresë të Kreut udhëheqjes aktuale të paraqitura në faqet e tyre.