Orkestra e Dhomës “Virtuozët e Moskës” kremton jubileun e vet 30 vjeçar. Presidenti Dimitri Medvediev i uroi me këtë rast muzikantët dhe u uroi atyre frymëzim dhe duartrokitje të parreshtura. Ky kolektiv çdo vit jep deri në 100 koncerte, merr pjesë në festivale të prestigjshme ndërkombëtare.