Rezervat valutore dhe ato të arit të Rusisë për një javë u rritën me 8 miliardë dollarë dhe përbëjnë aktualisht 409 miliardë dollarë, njoftoi Banka Qendrore e Rusisë. Në një kohë të afërt, rezervat e Rusisë do të fillojnë të reduktohen, pasi me to do të mbulohet dificiti i buxhetit federal.