Gjeorgjia ka nevojë për masa urgjente për daljen nga kriza politike, dhe masa të tilla mund të bëhen jo vetëm reformat konstitucionale, por edhe zhvillimi i zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, mendon ish Kryeministri i Gjeorgjisë, që drejton aktualisht Partinë opozitare “Lëvizja për një Gjeorgji të drejtë” Zurab Nogaideli.