Në Moskë u shpallën emrat e laureatëve të Çmimit Ndërkombëtar të Baletit “Benois de la danse”. Kërcimtaret më të mira u shpallën Kristi Martin ( e baletit austriak) dhe solistja e Teatrit Bolshoi të Rusisë Natalia Osipova. Kërcimtarët më të mirë u shpallën Ivan Vasiljev (Teatri Bolshoi i Rusisë) dhe Hoakin de Ljus (nga trupa e baletit të qytetit New Jork).