Rusia edhe do të vazhdojë më tej përpjekjet për tërheqjen e investimeve në ekonominë e vet, dhe para së gjithash, ato që kanë lidhje me teknologjitë novatore dhe teknologjitë e larta, deklaroi Kryeministri Vladimir Putin në ceremoninë e inagurimit të uzinës japoneze të automobilave “Nissan” në Shën Peterburg.