0RPD e Koresë realizoi lëshimin e një rakete tjetër nga poligoni në bregdetin lindor të vendit, njofton me referim tek një burim i panjohur jugkorean Agjencia Renhap. Emri dhe karakteristikat tekniko-taktike të raketës nuk bëhen të ditura.